Antena Meniu Search
x

Video Accident grav în Iași: un tânăr a murit, iar altul a ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a intrat într-o basculantă

 Accident grav în municipiul Iaşi! Doi tineri au ajuns în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau a intrat în plin într-o basculantă. În un urma rănilor grave, șoferul a decedat.

de Redactia Observator

la 19.10.2022, 09:48

Vezi și

UPDATE: Șoferul autoturismului a murit la spital în jurul orei 7:00, în urma rănilor grave.

Incidentul s-a petrecut puţin după ora 22:30. Cel mai probabil din cauza vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului şi nu a mai putut evita impactul cu vehiculul din faţă.  Cei doi tineri aflaţi în maşină au rămas încarcercaţi, iar pompierii militari s-au chinuit zeci de minute să-i scoată din caroseria maşinii, transformată într-o gheară de fier care-i ţinea captivi.

Tânărul aflat la volan a fost găsit în stop cardio-respirator, iar medicii l-au resuscitat minute bune şi au reuşit să-l readucă la viaţă. După stabilizare, acesta a fost intubat şi transportat la spitalul judeţean. De asemenea şi pasagerul din dreapta sa a suferit răni multiple şi a rămas internat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Accident grav în Iași: un tânăr a murit, iar altul a ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a intrat într-o basculantă