Antena Meniu Search
x

BREAKING NEWS Accident grav în Neamţ. Un mort şi şase răniţi, după ce două autovehicule s-au ciocnit frontal

Un microbuz şi o autoutilitară s-au ciocnit frontal la Leghin, Pipirig, în această dimineaţă (15 ianuarie), la ora 7,36. La locul accidentului s-au dus două autospeciale de pompieri de la Târgu Neamţ, una de la Poiana Teiului, două ambulanţe SMURD, ambulanţa de transport victime multiple şi 4 ambulanţe de la SAJ Neamţ.

UPDATE: Raed Arafat, secretar de stat în MAI, a declarat la Antena 3 că o eprsoană a decedat, după ce s-a încercat resuscitarea ei. "E vorba despre o persoană de sex feminin.", a spus secretarul de stat.

Un microbuz şi o autoutilitară s-au ciocnit frontal la Leghin, Pipirig, în această dimineaţă (15 ianuarie), la ora 7,36. O persoană a decedat şi alte şase sunt rănite. La locul accidentului s-au dus două autospeciale de pompieri de la Târgu Neamţ, una de la Poiana Teiului, două ambulanţe SMURD, ambulanţa de transport victime multiple şi 4 ambulanţe de la SAJ Neamţ.

"Din primele informaţii pe care le avem rezultă că o persoană este în curs de resuiscitare, unul dintre şoferi este în stare de inconştienţă, iar alte 5 persoane au diverse leziuni.", a precizat lt. Marcel Bucur Ţepeş, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Se pare că autoutilitara a pătruns pe contrasens şi a lovit microbuzul în care se aflau 7 persoane. Traficul este blocat în acest moment pe DN 15B Târgu-Neamţ - Poiana Largului.

sursa foto: facebook/anna.aioanei

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » BREAKING NEWS Accident grav în Neamţ. Un mort şi şase răniţi, după ce două autovehicule s-au ciocnit frontal