Antena Meniu Search
x

Foto Accident grav în Teleorman. O maşină s-a răsturnat la ieşire din Alexandria. Victimele, preluate cu elicopterul SMURD

Un accident în care a fost implicat un autoturism a avut loc joi pe DN 52 la ieşirea din Alexandria spre Turnu Măgurele, iar traficul auto în zonă este blocat, informează IPJ Teleorman.

de Redactia Observator

la 28.03.2024, 18:25

Accident grav în Teleorman. O maşină s-a răsturnat la ieşire din Alexandria. Victimele, preluate cu elicopterul SMURD
Accident grav în Teleorman. O maşină s-a răsturnat la ieşire din Alexandria. Victimele, preluate cu elicopterul SMURD

"Poliţiştii se află la faţa locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului şi fluidizarea traficului. Vă recomandăm să manifestaţi atenţie şi prudenţă în trafic şi să respectaţi indicaţiile poliţiştilor", precizează IPJ Teleorman.

Conform ISU Teleorman, autoturismul este răsturnat iar la faţa locului se intervine cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi două ambulanţe. În sprijinul echipajelor medicale, la faţa locului va ajunge şi un elicopter SMURD, potrivit Agerpres.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident grav în Teleorman. O maşină s-a răsturnat la ieşire din Alexandria. Victimele, preluate cu elicopterul SMURD