Antena Meniu Search
x

Accident grav în Țițești, judeţul Argeș. Patru persoane au fost rănite, după un impact violent între două maşini

Un accident grav s-a produs, duminică, în localitatea Țițești din judeţul Argeș. În urma unui impact violent între două autoturisme, patru persoane au fost rănite. Două dintre victime au ajuns la spital.

de Redactia Observator

la 18.02.2024, 14:57

Accident grav în Țițești, judeţul Argeș. Patru persoane au fost rănite, după un impact violent între două maşini
Accident grav în Țițești, judeţul Argeș. Patru persoane au fost rănite, după un impact violent între două maşini - ISU Argeş

"Accident rutier în care sunt implicate două autoturisme, produs în comuna Țițești. Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ", a transmis inițial ISU Argeș, potrivit Mediafax.

Două persoane rănite au ajuns la spital

Ulterior, pompierii au revenit si au precizat că la fața locului sunt prezente patru echipaje medicale, o ambulanță SMURD și trei echipaje SAJ.

"În urma producerii evenimentului au rezultat patru victime. Până în momentul de față, două dintre acestea au fost monitorizate și sunt transportate la spital. Paramedicii SMURD au evaluat o victimă de sex feminin, în vârstă de aproximativ 48 de ani, pasageră în unul dintre autoturisme, care prezintă traumatisme la cap și la nivelul feței și acuză dureri la membrele inferioare și la membrul superior drept. Pompierii asigură măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol", transmit pompierii argeșeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Accident grav în Țițești, judeţul Argeș. Patru persoane au fost rănite, după un impact violent între două maşini