Antena Meniu Search
x

Accident grav între trei autoturisme, în judeţul Vaslui. O femeie însărcinată şi doi copii, transportaţi la spital în urma coliziunii

O femeie însărcinată în luna a noua şi doi copii, cu vârste de cinci şi 10 ani, au fost transportaţi la spital, marţi dimineaţa, în urma unui accident produs între două autoturisme şi un autobuz, în municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 13.12.2022, 11:58

Accident Vaslui
O femeie gravidă a fost transportată la spital, după un accident - ISU Vaslui

Potrivit ISU Vaslui, Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale şi echipaje specializate pentru asigurare măsuri PSI, evaluare şi acordare de prim ajutor victimelor, acolo ajungând şi două ambulanţe aparţinând SAJ Vaslui. 

"În cele trei autovehicule se aflau şase persoane. Într-unul dintre cele trei autovehicule se aflau trei persoane, între care şi doi copii, cu vârste de 5, respectiv 10 ani. La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite cele trei autovehicule avariate, trei persoane necesitând îngrijiri medicale. O femeie în vârstă de 32 ani, gravidă în luna a noua, a avut nevoie de îngrijiri medicale. După acordarea primului ajutor, femeia şi cei doi copii au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad", a transmis sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Accident grav între trei autoturisme, în judeţul Vaslui. O femeie însărcinată şi doi copii, transportaţi la spital în urma coliziunii