Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident grav la intrare în oraşul Gura Humorului. Trei persoane, transportate de urgenţă la spital

Grav accident de circulaţie în această după-amiază în judeţul Suceava. Două autoturisme s-au lovit puternic în apropiere de intrarea în oraşul Gura Humorului. Trei persoane au ajuns la spital.

de Redactia Observator

la 16.04.2022, 16:45

La faţa locului au intervenit  pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj SAJ şi o ambulanţă SMURD de tip Terapie Intensivă Mobilă.

În urma accidentului au rezultat trei victime, dintre care două au răms încarcerate. Ulterior, cele două femei u fost scoase de sub fiarele contorsionate şi preluate de echipajele de prim ajutor.  Potrivit informaţiilor transmise de reporterul Observator, Angela Bertea, cele două sunt conştiente şi cooperante. În al doilea autoturism se aflau doi bărbaţi, dintre care unul a necesitat îngrijiri medicale. Cele trei persoane au fost transportate la spital. 

Ştire în curs de actualizare...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident grav la intrare în oraşul Gura Humorului. Trei persoane, transportate de urgenţă la spital