Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident grav produs pe un drum din Braşov. 7 persoane rănite dintre care una încarcerată. Traficul, blocat complet

7 persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut pe DN 1 între localitățile Olteț și Viștea, în judeţul Braşov. În eveniment au fost implicate o autoutilitară şi 3 autoturisme. Traficul în zonă este complet blocat pe ambele sensuri.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 21.04.2023, 15:11

Vezi și

Conform ISU Braşov, sunt 7 victime implicate, dintre care una încarcerată. Acolo s-au deplasat elicopterul SMURD Brasov, 3 echipaje SMURD, 2 ambulanţe SAJ, 1 echipaj pentru descarcerare, 3 echipaje cu apă şi spumă.

Primele verificări ale poliţiştilor arată că o autoutilitară care circula dinspre Braşov spre Sibiu a intrat pe contrasens, pe DN 1, iar din această cauză alte 3 autoturisme au intrat în coliziune fie cu autoutilitara, fie între ele. În urma impactului, una dintre maşini a fost aruncată în afara carosabilului.

Circulaţia este blocată, iar poliţiştii fac cercetări pentru lămurirea condiţiilor şi a circumstanţelor în care a avut loc accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident grav produs pe un drum din Braşov. 7 persoane rănite dintre care una încarcerată. Traficul, blocat complet