Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav provocat de un poliţist băut în 2 Mai. O tânără de 21 de ani şi un copil de 2 ani au fost răniţi

O tânără de 21 de ani şi un copil de 2 ani au fost răniţi şi transportaţi la spital după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un poliţist aflat în timpul liber, care era sub influenţa alcoolului la volan, accident petrecut pe DN 39, în localitatea 2 Mai.

de Redactia Observator

la 28.09.2024 , 17:19

O tânără de 21 de ani şi un copil de 2 ani au fost răniţi O tânără de 21 de ani şi un copil de 2 ani au fost răniţi - Shutterstock

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că pe 27 septembrie, în jurul orei 20,00, poliţişti din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră Constanţa au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe DN 39, în localitatea 2 Mai.

Conform primelor cercetări, poliţiştii rutieri au constatat că impactul a avut loc între două autoturisme, iar în urma acestuia două persoane au fost rănite.

Ce alcoolemie avea poliţistul, aflat în timpul liber

Articolul continuă după reclamă

"Astfel, unul dintre conducătorii auto, respectiv o femeie, de 21 de ani, precum şi un minor, de 2 ani - pasager în acelaşi vehicul, au fost transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale. Menţionăm faptul că la volanul celuilalt autoturism se afla un bărbat, de 21 de ani, poliţist, care se afla în timpul liber. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării cu aparatul din dotare, rezultatul a fost negativ", se arată în comunicat.

Poliţistul a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice.

Totodată, conducerea IPJ Constanţa a dispus verificări pe linie internă, pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Accident grav provocat de un poliţist băut în 2 Mai. O tânără de 21 de ani şi un copil de 2 ani au fost răniţi