Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Impact nimicitor la Milcoiu! Două maşini s-au ciocnit frontal, după care una a acroşat un TIR. Sunt 2 morți și 3 răniți grav

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi trei sunt rănite grav după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, joi seară, pe DN 7, în judeţul Vâlcea, după care una dintre maşini a acroşat un TIR.

de Redactia Observator

la 22.06.2018 , 00:11

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi trei sunt rănite grav după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, joi seară, pe DN 7, în zona localităţii Milcoiu, în judeţul Vâlcea, după care una dintre maşini a acroşat un TIR.

Potrivit primelor informații, se pare că şoferul unui auto VW ce se deplasa din direcția Râmnicu Vâlcea – Piteşti, a vrut să depăşească un TIR, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un auto marca Ford, ce circula din sens opus.

Articolul continuă după reclamă

În urma impactului, două persoane aflate în maşina care circula regulamentar au murit pe loc, iar alte trei sunt rănite grav.

La faţa locului au intervenit echipaje de descarcerare și trei ambulanţe.

Traficul în zona localităţii Milcoiu a fost complet blocat pentru aproape o oră.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Impact nimicitor la Milcoiu! Două maşini s-au ciocnit frontal, după care una a acroşat un TIR. Sunt 2 morți și 3 răniți grav