Antena Meniu Search
x

ACCIDENT GROAZNIC în Bihor! Sunt cinci victime, după ce un microbuz a intrat în plin într-un TIR. A fost declanşat codul roşu medical (IMAGINI DRAMATICE)

O persoană a murit, iar alte cinci sunt rănite, între care trei în stare foarte gravă, în urma unui accident produs noaptea trecută între Oradea şi Sântion.

O persoană a murit, iar alte cinci sunt rănite, între care trei în stare foarte gravă, în urma unui accident produs noaptea trecută pe Şoseaua Borşului, între Oradea şi Sântion.

Din primele informaţii, evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 22.45. Un TIR cu număr de Polonia s-a ciocnit din plin cu un microbuz cu numere de Sălaj.

"Accidentul s-a soldat cu şase victime, trei femei şi trei bărbaţi. Pompierii militari au procedat la descarcerarea a trei persoane prinse între fiarele contorsionate ale microbuzului şi echipajele medicale au acordat îngrijirile medicale care se impuneau.

Pe acelaşi subiect

Dintre cele şase victime, una - o femeie - a fost declarată decedată, trei - doi bărbaţi şi o femeie - sunt în stare gravă (cod roşu medical) şi două - un bărbat şi o femeie - au suferit multiple leziuni (cod galben medical)", a declarat pentru bihoreanul.ro căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele două autovehicule s-au lovit frontal, venind din sensuri opuse.

Toate victimele provin din microbuz. 

Comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, a precizat că evenimentul rutier s-a produs pe DN 1, între localităţile Sîntion şi Oradea.

"Sunt implicate un autotren şi un autoturism 8+1 (Volkswagen nr). Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a determina cauzele şi împrejurările producerii evenimentului rutier. Traficul rutier nu este blocat, se desfăşoară pe un singur sens, alternativ deocamdată", a arătat Dinu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » ACCIDENT GROAZNIC în Bihor! Sunt cinci victime, după ce un microbuz a intrat în plin într-un TIR. A fost declanşat codul roşu medical (IMAGINI DRAMATICE)