Antena Meniu Search
x

Accident groaznic cu 4 maşini pe DN 64, în Vâlcea. Trei persoane, între care doi copii, au ajuns la spital

Accident groaznic pe Dn 64, în localitatea Mihăești, județul Vâlcea. Trei persoane, între care doi copii, au ajuns la spital după o coliziune cu 4 autoturisme.

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 11:31

Trei persoane, între care doi copii, au fost rănite, marți, în urma unui accident care a avut loc pe DN 64, în localitatea Mihăești, județul Vâlcea. Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe DN 64.

„Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că, în localitatea Mihăești, la km 103 + 300 m, ar fi avut loc o coliziune între 4 autoturisme”, potrivit Poliției Vâlcea, relatează Mediafax.

În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, între care doi copii de 13 și 7 ani și o femeie de 66 de ani, toți din județul Olt. Cei trei răniți erau pasageri în unul dintre autovehicule. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

A fost deschis penal pentru a stabili toate împrejurările în care evenimentul s-a produs.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Accident groaznic cu 4 maşini pe DN 64, în Vâlcea. Trei persoane, între care doi copii, au ajuns la spital