Antena Meniu Search
x

Video Accident groaznic în Bohotin: Un şofer a ajuns cu maşina într-o râpă de 4 metri, după ce a pierdut controlul volanului şi a zdrobit un parapet

Accident cumplit în localitatea Bohotin, Judeţul Iaşi. Un şofer care circula cu viteză a pierdut controlul volanului, a rupt un parapet şi a căzut cu maşina într-o râpă de 4 metri.

de Redactia Observator

la 27.07.2023, 09:01

Vezi și

La faţa locului a sosit imediat un echipaj de medici care se întorceau de la o altă solicitare. În sprijinul acestora a fost adus şi un elicopter SMURD. Şoferul, singurul ocupant al maşinii, a suferit mai multe traumatisme şi este paralizat de la brâu în jos. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital.

Daniel Ungureanu, SAJ Vaslui: Victima, în stare gravă, instabilă hemodinamic, cu un traumatism cranio-cervical şi tetrapareză a fost transportat în regim de urgenţă la spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Accident groaznic în Bohotin: Un şofer a ajuns cu maşina într-o râpă de 4 metri, după ce a pierdut controlul volanului şi a zdrobit un parapet