Antena Meniu Search
x

ACCIDENT GROAZNIC în 'CURBA MORȚII'. Doi bărbați AU MURIT PE LOC după ce s-au izbit cu mașina de un copac - GALERIE FOTO

Doi bărbați au murit pe loc, în această noapte, în urma unui groaznic accident rutier produs pe DN 39, în localitatea 23 August din Constanța în zona numită de localnici 'Curba Morții'.

Doi bărbați au murit pe loc, în această noapte, în urma unui groaznic accident rutier produs pe DN 39, în localitatea 23 August din Constanța în zona numită de localnici 'Curba Morții'.

Potrivit primelor informații, cei doi bărbați se aflau într-un autoturism marca Dacia, iar în curba de la ieșire din localitatea 23 August spre Mangalia, șoferul a pierdut controlul volanului.

Mașina a părăsit partea carosabilă și s-a izbit deosebit de violent de un copac. În urma impactului, cei doi bărbați au rămas prinși între fiarele contorsionate ale mașinii.

Martori la teribilul accident, ceilalți șoferi au sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a cere ajutor. La locul accidentului s-au deplasat medici ai Serviciului de Ambulanță Constanța, polițiști rutieri, dar și un echipaj pentru descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Pe acelaşi subiect

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața celor doi bărbați.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragicul accident.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » ACCIDENT GROAZNIC în 'CURBA MORȚII'. Doi bărbați AU MURIT PE LOC după ce s-au izbit cu mașina de un copac - GALERIE FOTO