Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident groaznic la Radovan, în Dolj! Două femei au murit pe loc, după ce o şoferiţă de 30 de ani a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un Volkswagen (Video)

Două persoane și-au pierdut viața, iar alta a fost rănită grav, în urma unui accident produs pe DN 56, la Radovan, în judeţul Dolj. 

de Redactia Observator

la 20.12.2017 , 08:59

Două persoane și-au pierdut viața, iar alta a fost rănită grav, în urma unui accident produs pe DN 56, la Radovan, în judeţul Dolj. 

Din primele informaţii, Veronica Vană, de 30 de ani, din localitatea Ciupercenii Noi, aflată la volanul unui autoturism Skoda, a pătruns pe contrasens și a lovit un Volkswagen condus din sens opus de Floriana Ungureanu, de 28 de ani, din Craiova.

Articolul continuă după reclamă

În urma impactului violent, motorul autoturismului Skoda a fost proiectat în șanțul de pe marginea șoselei, ca și mașina Volkswagen.

GALERIE FOTO: Accident groaznic la Radovan, în Dolj! Două femei au murit pe loc, după ce o şoferiţă de 30 de ani a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un Volkswagen

Pompierii doljeni au trimis la locul accidentului un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar Serviciul de Ambulanță Dolj a intervenit cu alte două ambulanțe, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru două victime ale accidentului. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este vorba de femeia care se afla la volanul autoturismului Volkswagen, care a murit pe loc în urma impactului violent, și de o femeie de 50 de ani, din Podari, pasageră pe bancheta din spate a aceleiași mașini, scrie presa locală

Un bărbat, de 38 de ani, din Craiova, care ocupa locul din dreapta-față al mașinii conduse de femeia de 28 de ani a fost rănit grav și transportat la Spitalul de Urgență Craiova. 

Polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal privind comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea condițiilor în care s-a produs accidentul mortal.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Accident groaznic la Radovan, în Dolj! Două femei au murit pe loc, după ce o şoferiţă de 30 de ani a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un Volkswagen (Video)