Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident groaznic soldat cu 9 răniţi pe o şosea din Olt. Patru maşini s-au făcut praf. Planul Roşu de Intervenţie, activat

Patru maşini în care se aflau 12 persoane s-au ciocnit, vineri seară, în judeţul Olt, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie, transmite news.ro. 9 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 01.12.2023, 21:59

"Accident rutier în care au fost implicate  4 autoturisme, pe Drumul European 574, în zona localităţii Priseaca. Având în vedere numărul persoanelor implicate (12 persoane în monitorizare), pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul judeţului Olt a fost activat Planul Roşu de Intervenţie", a transmis, vineri seară, ISU Olt.

Sursa citată a precizat că echipajele operative intervin cu autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, şapte echipaje SMURD şi mai multe ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.

Traficul rutier a fost oprit în zonă

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 65 Slatina-Piteşti, la kilometrul 63, în apropierea localităţii Priseaca, judeţul Olt, s-a produs un accident rutier între trei autovehicule, soldat – potrivit primelor date - cu rănirea a şase persoane, una fiind încarcerată. Toate victimele se află în evaluare medicală la faţa locului, fiind activat planul roşu de intervenţie", a transmis Centrul Infotrafic. 

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate. 

9 persoane au fost transportate la UPU Slatina

ISU Olt a transmis că din cele 12 persoane implicate, 9 au fost transportate la UPU Slatina, 3 persoane au fost monitorizate şi au refuzat transportul la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sărbătoriţi ziua de Dragobete?

Observator » Evenimente » Accident groaznic soldat cu 9 răniţi pe o şosea din Olt. Patru maşini s-au făcut praf. Planul Roşu de Intervenţie, activat