Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident cumplit în Cluj. Un şofer aprope de comă alcoolică a intrat pe contrasens, provocând o nenorocire (Video)

Accident cumplit provocat de un tânăr care s-a urcat la volan aprope în comă alcoolică. Şoferul a pierdut controlul volanului în localitatea Rugăşeşti, Cluj, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o autoutilitară.

de Redactia Observator

la 15.11.2018 , 07:46

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că șoferul care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat Accident cumplit în Cluj. Un şofer aprope de comă alcoolică a intrat pe contrasens, provocând o nenorocire - Observator.tv

Accident cumplit provocat de un tânăr care s-a urcat la volan aprope în comă alcoolică. Şoferul a pierdut controlul volanului în localitatea Rugăşeşti, Cluj, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o autoutilitară. În urma impactului, duba s-a răsturnat de mai multe ori şi a fost proiectată în afara şoselei.

Cele două persoane aflate la bordul autoutilitarei au fost transportate de urgenţă la spital.

Şoferul care a provocat  accidentul a fost testat de către poliţişti cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul record de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Articolul continuă după reclamă

Acesta a fost condus de polițiști la spital pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.

Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc după ce șoferul de 45 de ani din Guga, din cauza stării avansate de ebrietate, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în plin în autoutilitara condusă de tânărul din Măgoaja, care a și ajuns la spital.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Accident cumplit în Cluj. Un şofer aprope de comă alcoolică a intrat pe contrasens, provocând o nenorocire (Video)