Antena Meniu Search
x

Update Accident cumplit în apropiere de Aninoasa, între un microbuz cu copii și o mașină. Două persoane au murit

Accident grav în Dâmbovița. Un microbuz de transport persoane și un autoturism s-au ciocnit, joi dimineață, pe DN 71, în apropierea localității Aninoasa. Două persoane au murit.

de Redactia Observator

la 10.06.2021, 08:40

Vezi și

Update 08:25 Cele 2 victime încarcerate au fost declarate decedate, iar cei 9 copii au fost transportați la spital (6 transportați de echipajele SMURD și SAJ, 3 cu mijloace proprii până la sosirea forțelor de intervenție).

Update 08:20 "Din informațiile preliminare, există 2 persoane încarcerate inconștiente (șoferul și un pasager din microbuz). În microbuzul implicat au fost 9 copii evacuați de la locul accidentului, până la sosirea echipajelor de intervenție. Trei dintre aceștia au plecat de la locul intervenției cu alte mijloace, iar ceilalți șase se aflau la aproximativ 200 m de locul accidentului. Aceștia din urma sunt în curs de evaluare medicală la fața locului. Pentru gestionarea situației și acordarea asistenței medicale de urgență victimelor, la locul evenimentului acționează 2 ambulanțe SMURD, 4 ambulanțe SAJ, 2 echipaje de descarcerare, 2 mașini de stingere", a transmis ISU Dâmbovița.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 71 Târgoviște-Sinaia, în apropierea localității Aninoasa, județul Dâmbovița, a avut loc o coliziune între un microbuz de transport persoane și un autoturism. Potrivit primelor informații, două persoane au suferit răni grave, fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe străzi din localitate, pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

* Știre în curs de actualizare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident cumplit în apropiere de Aninoasa, între un microbuz cu copii și o mașină. Două persoane au murit