Antena Meniu Search
x

Accident în drum spre nuntă! Patru fete au ajuns de urgenţă la spital după ce maşina lor s-a izbit de un stâlp!

Patru tinere au ajuns de urgenţă la spital, în această dimineaţă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp.

Patru tinere au ajuns de urgenţă la spital, în această dimineaţă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp.

La volan se afla o tânără de 21 de ani din Bistrița și alte trei pasagere. În ciuda impactului puternic, toate cele 4 tinere au scăpat doar cu câteva contuzii.

Se pare că cele patru se îndreptau spre o nuntă în momentul producerii accidentului.

"La ieșirea din localitatea Orheiul Bistriței, într-o curbă, o tânără de 21 de ani din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de mers, a ieșit în afara părții carosabile, unde a lovit un stâlp de susținere a rețelei de electricitate. În urma accidentului, conducătoarea auto și încă 3 pasagere au fost rănite ușor", a declarat, pentru bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Două dintre pasagere au 19 ani, iar una 18.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident în drum spre nuntă! Patru fete au ajuns de urgenţă la spital după ce maşina lor s-a izbit de un stâlp!