Antena Meniu Search
x

Foto Accident în lanţ. Un TIR şi patru maşini, în care se aflau 11 persoane, s-au ciocnit pe autostrada A1, în Timiş

Un accident rutier a avut loc, duminică după-amiază, la ieşirea de pe autostrada A1, spre Margina, judeţul Timiş, fiind implicate patru maşini şi un TIR. În total, 11 persoane se aflau în autoturisme şi în autotren, iar o femeie a fost rănită.

de Redactia Observator

la 16.07.2023, 15:29

Un accident în lanț între un TIR și patru autoturisme s-a produs, duminică, pe A1, în Timiș, cu 11 persoane implicate. Potrivit ISU Timiş, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI şi de prim-ajutor în urma accidentului rutier produs pe A1, la kilometrul 428 (ieşire la Margina). 

Accident în lanţ pe A1, în Timiş

”A fost alertată Staţia de Pompieri Făget şi trimişi la locul intervenţiei 8 subofiţeri cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. În accidentul rutier au fost implicate 1 autotren şi 4 autoturisme, cu 11 persoane, dintre care 10 adulţi şi un minor. În urma evenimentului, o persoană de sex feminin a fost transportată de ambulanţa SMURD către Spitalul orăşenesc Făget”, a transmis ISU Timiş.

Un pompier-alpinist, care era în drum spre Bucureşti, a intervenit cu un stingător, întrucât portbagajul unui autoturism implicat în accidentul rutier fumega. Potrivit Centrului Infotrafic, în urma accidentului a fost oprită circulaţia pe cele două benzi de rulare, traficul desfăşurându-se dirijat, pe banda de urgenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Accident în lanţ. Un TIR şi patru maşini, în care se aflau 11 persoane, s-au ciocnit pe autostrada A1, în Timiş