Antena Meniu Search
x

Video Accident înfiorător în Maramureş: Un autocar cu turişti polonezi s-a făcut praf după ce a intrat într-o casă. Şoferul a murit la scurt timp după impact

Accident înfiorător pe DN18, în localitatea Moisei, în judeţul Maramureş. Un autocar cu turişti polonezi care circula pe o șosea din județul Maramureș a intrat într-o casă. Şoferul a murit la scurt timp după impact. Se pare că bărbatul ar fi făcut preinfarct la volan. 51 de persoane au fost implicate în accident, astfel că a fost declanşat planul roşu de intevenţie.

de Redactia Observator

la 05.07.2022, 17:54

Vezi și

Mai multe persoane sunt rănite, iar autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție. În autocar se află turiști polonezi, anunță ISU. Şoferul şi ghidul au murit la scurt timp după impact.

Mai multe persoane rănite

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că marți, pe DN 18, în zona localității Moisei din județul Maramureș, șoferul unui autocar a pierdut controlul volanului și a intrat în gardul unei case. În urma impactului mai multe persoane acuză dureri, fiind investigate medical la fața locului.

Misiunea este în desfășurare și nu se cunoaște încă numărul exact al persoanelor rănite. Ca urmare, a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Pe acelaşi subiect

La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două echipaje de descarcerare, trei echipaje SMURD, o autospecială pentru transportul victimelor multiple, patru ambulanțe SAJ și un elicopter medical. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

Oamenii au încercat să se evacueze pe unul din geamurile autocarului. Din cele 51 de persoane, şase persoane au fost rănite grav, dintre care o persoană în stop cardio-respirator, trei persoane au fost transportate  la CPU Borșa și două victime primesc îngrijiri medicale la locul evenimentului.

La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două echipaje de descarcerare, trei echipaje SMURD, o autospecială pentru transportul victimelor multiple, patru ambulanțe SAJ și un elicopter medical. Numărul echipajelor de intervenție a fost suplimentat. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Accident înfiorător în Maramureş: Un autocar cu turişti polonezi s-a făcut praf după ce a intrat într-o casă. Şoferul a murit la scurt timp după impact