Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident ÎNGROZITOR pe autostradă! Un şofer a murit după ce trei TIR-uri s-au ciocnit VIOLENT - VIDEO

Un şofer a murit după ce trei TIR-uri s-au ciocnit violent pe o autostradă din Ungaria, în apropiere de graniţa cu România.

de Redactia Observator

la 03.10.2017 , 16:31

Accident ÎNGROZITOR pe autostradă! Un şofer a murit după ce trei TIR-uri s-au ciocnit VIOLENT

Un şofer a murit după ce trei TIR-uri s-au ciocnit violent pe o autostradă din Ungaria, în apropiere de graniţa cu România.

Accidentul s-a produs, în această după-amiază, pe autostrada M5, pe sensul de mers Budapesta - Szeged, la aproximativ 60 de kilometri de Vama Nădlac.

Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate trei autotrenuri, unul care transporta mașini și alte două de marfă. Martorii au precizat că traficul este complet blocat, iar coada de maşini se întinde pe 30 de kilometri.

Articolul continuă după reclamă

Şoferul unuia dintre TIR-uri a murit pe loc în urma impactului violent, în timp ce ceilalţi doi au fost răniţi. La locul accidentului s-au deplasat numeroase echipaje de salvare, inclusiv un elicopter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Accident ÎNGROZITOR pe autostradă! Un şofer a murit după ce trei TIR-uri s-au ciocnit VIOLENT - VIDEO