Antena Meniu Search
x

Accident îngrozitor surprins de o CAMERĂ de SUPRAVEGHERE! Două maşini s-au LOVIT VIOLENT şi apoi s-au răsturnat - VIDEO ŞOCANT

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier îngrozitor produs de un tânăr care nu a acordat prioritate într-o intersecţie. Impactul violent a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în zonă.

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier îngrozitor produs de un tânăr care nu a acordat prioritate într-o intersecţie.

Impactul violent a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în zonă.

Totul s-a întâmplat la intersecţia străzilor Mihăileanu şi Decebal din Constanţa. Pe imagini se poate observa cum şoferul unui autoturism îşi parchează maşina şi îşi vede liniştit de treabă, iar după numai câteva secunde, un alt şofer care circula cu viteză nu opreşte pentru a acorda prioritate în intersecţie şi izbeşte în plin o altă maşină.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului devastator, cele două maşini se răstoarnă şi lovesc maşina parcată.

Locul accidentului a fost rapid împânzit de pompieri de la Descarcerare, medici SMURD şi poliţişti rutieri.

Cei doi răniţi au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale, în timp ce poliţiştii au deschis un dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident îngrozitor surprins de o CAMERĂ de SUPRAVEGHERE! Două maşini s-au LOVIT VIOLENT şi apoi s-au răsturnat - VIDEO ŞOCANT