Antena Meniu Search
x

Accident între un camion, un buldoexcavator și două autoturisme, în Botoşani. O femeie a rămas fără gard şi o parte din peretele casei, în urma impactului

Un accident rutier a avut loc, în această dimineață, pe strada Gheorghe Doja din municipiul Dorohoi. În eveniment au fost implicate un camion, un buldoexcavator și două autoturisme. 

de Redactia Observator

la 15.11.2023, 10:28

Un accident în care au fost implicate un camion, un buldoexcavator și două autoturisme a avut loc miercuri dimineața pe o stradă din Dorohoi, județul Botoșani. În urma impactului, au fost distruse gardul și peretele unei case.

Accidentul a avut loc miercuri dimineața pe strada Gheorghe Doja din municipiul Dorohoi, potrivit Mediafax.

În eveniment au fost implicate un camion, un buldoexcavator și două autoturisme. Nu au existat victime, însă pagubele sunt însemnate. De suferit a avut și proprietara casei din apropierea locului producerii accidentului. Potrivit ISU Botoșani, camionul a distrus gardul gospodăriei, dar și o parte din peretele locuinței.

Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident între un camion, un buldoexcavator și două autoturisme, în Botoşani. O femeie a rămas fără gard şi o parte din peretele casei, în urma impactului