Antena Meniu Search
x

Video Accident la Raliul din Târgu Mureș. Pilotul Mihai Leu a intrat în gardul de siguranță și a rănit doi copii

Doi copii au fost răniţi, sâmbătă după-amiază, după ce o maşină de curse care participa la raliu, la Târgu Mureş, a lovit un gard de protecţie. Cei doi copii, care se aflau după acel gard, au fost transportaţi la spital, a transmis IPJ Mureş. Poliţiştii fac cercetări în acest caz. Pilotul Mihai Leu, care conducea maşina, a afirmat că a lovit gardul, iar cei doi copii nu au fost răniţi grav.

de Redactia Observator

la 02.07.2022, 18:05

pilotul Mihai Leu - accident la Raliul din Târgu Mureș
Accident la Raliul din Târgu Mureș. Pilotul Mihai Leu a intrat în gardul de siguranță și a rănit doi copii - news.ro

Accidentul de la Raliul Târgu Mureș s-a produs la intersecția Ștefan cel Mare cu Borsos Tamas. "Un autoturism de curse condus de un bărbat, de 54 de ani, a acroșat un gard de siguranță, rănind, totodată, doi minori, de 6 și 8 ani, aflați după gard", a transmis Poliția Mureș. Pilotul era Mihai Leu.

Ambii copii au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Mihai Leu susține că a încercat să redreseze mașina, fără succes

"Am pus frână, mașina a plecat pe frânare, am încercat să o redresez, nu am reușit. Sincer, nu mă gândesc foarte mult la asta. Singurul lucru care este important este ca totul să fie în regulă din toate punctele de vedere. Comeptiția este în cadrul Campionatul Național de super Rally la Târgu Mureș", a spus Mihai Leu, la Digi 24.

Pilotul a precizat că cei doi copii sunt în afara pericolului, că a vorbit cu părinții lor și vor ține legătura. Polițiștii au deschis dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident la Raliul din Târgu Mureș. Pilotul Mihai Leu a intrat în gardul de siguranță și a rănit doi copii