Antena Meniu Search
x

Doi șoferi care făceau liniuțe și-au distrus mașinile în centrul orașului Târgu Jiu (Video)

Un accident violent s-a produs în Târgu Jiu și i-a avut ca protagoniști pe doi șoferi ale căror mașini au fost distruse. Viețile a șase persoane au fost puse în pericol. Polițiștii locali spun că șoferii făceau liniuțe.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 18.01.2020, 11:05

Doi șoferi care făceau liniuțe au provocat un accident în Târgu Jiu Vezi și

Un accident violent s-a produs în Târgu Jiu și i-a avut ca protagoniști pe doi șoferi ale căror mașini au fost distruse. Viețile a șase persoane au fost puse în pericol. Polițiștii locali spun că șoferii făceau liniuțe.

Impactul între cele două mașini s-a produs vineri noaptea pe Bulevardul Constantin Brâncuși, în centrul orașului Târgu Jiu.

Conform polițilștilor locali, cei doi șoferi ar fi făcut liniuțe, iar cursa lor ilegală s-a sfârșit dezastruos. Șase persoane aflate în cele două mașini au fost transportate la spital. Una dintre ele a fost găsită încarcerată de către polițiștii locali și cei municipali din Târgu Jiu.

Cele două automobile, unul dintre ele BMW, au fost distruse în impact.

Reacția IPJ Gorj

Polițiștii de la IPJ Gorj au venit ulterior cu detalii despre accidentul produs în cursul nopții, dar nu au confirmat faptul că șoferii se întreceau într-o cursă ilegală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii locali citează în schimb inclusiv martori din zonă, care spun că șoferii ar fi făcut liniuțe. Cei doi conducători auto au fost testați cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ.

Conform anchetatorilor, cu puțin timp înainte de accident, un alt șofer din Târgu Jiu a fost amendat cu 500 de lei pentru că făcea drifturi în parcarea din Piața Centrală a orașului.

- Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de corespondentul Observator în Gorj, Diana Speretoiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Doi șoferi care făceau liniuțe și-au distrus mașinile în centrul orașului Târgu Jiu (Video)