Antena Meniu Search
x

Accident soldat cu răsturnarea unei maşini, în Bucureşti. Ambii şoferi spun că aveau verde la semafor

Cascadorie riscantă într-o intersecţie din Capitală. O maşină s-a răsturnat pe marginea drumului după ce a fost lovită de un alt autoturism venit de pe un bulevard lateral.

Vezi și

Cascadorie riscantă într-o intersecţie din Capitală. O maşină s-a răsturnat pe marginea drumului după ce a fost lovită de un alt autoturism venit de pe un bulevard lateral. Ambii şoferi susţin că au trecut pe verde, iar poliţiştii au deschis acum o anchetă. O femeie a ajuns la spital în urma accidentului.

Totul s-a întâmplat puţin după ora 21. Una dintre maşini circula pe Şoseaua Mihai Bravu şi a intrat în intersecţia cu Splaiul Unirii. Regulamentar, pe verde, susţine şoferul de 35 de ani.

Aceeaşi culoare susţine că a văzut-o şi celălalt şofer. Deşi circula cu maşina pe un bulevard perpendicular.

În urma impactului, maşina lovită s-a răsturnat. Iar o femeie care era pasager a fost rănită uşor. Au lipsit doar câţiva metri ca autoturismul să rupă gardul de protecţie şi să cadă în albia râului Dâmboviţa. Poliţiştii trebuie acum să afle care dintre şoferi a forţat, de fapt, culoarea verde a semaforului. Amândoi au fost testaţi cu etilotestul şi nu consumaseră băuturi alcoolice. Femeia rănită a fost dusă la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident soldat cu răsturnarea unei maşini, în Bucureşti. Ambii şoferi spun că aveau verde la semafor