Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accidentul din Merei în care a murit un jandarm, surprins de camerele de supraveghere (Imagini dramatice)

Accidentul în urma căruia jandarmul Constantin Nicolae din Buzău şi-a pierdut viaţa a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

de Redactia Observator

la 20.02.2018 , 15:29

Accidentul din Merei în care a murit un jandarm, surprins de camerele de supraveghere - Observator

Accidentul în urma căruia jandarmul Constantin Nicolae din Buzău şi-a pierdut viaţa a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Tragedia s-a produs, seara trecută, în jurul orei 21.55, pe DN 1B, în zona comunei Merei din judeţul Buzău, după ce jandarmul Constantin Nicolae, şeful postului de jandarmi şi ordine publică din Sărata Monteoru, aflat la volanul unui autoturism marca Dacia Logan, a pierdut controlul direcţiei.

Articolul continuă după reclamă

Teribilul accident a fost surprins de camerele de supraveghere, iar pe imagini se poate observa cum maşina condusă de jandarm a pătruns pe contrasens şi a fost izbit de un TIR încărcat cu tablă.

După impactul cu TIR-ul, autoturismul a fost proiectat într-o autocisternă încărcată cu 10 tone de benzină.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina jandarmului a fost distrusă în totalitate, iar bărbatul în vârstă de 37 de ani a murit pe loc, notează reporterbuzoian.ro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Accidentul din Merei în care a murit un jandarm, surprins de camerele de supraveghere (Imagini dramatice)