Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident mortal înfiorător în Bistriţa, între Șintereag și Șieu Odorhei. Un tânăr de 24 de ani a murit, după ce s-a izbit cu BMW-ul de un copac, cu 140 km/oră (Video)

Un tânăr a decedat, iar alţi doi sunt răniţi într-un grav accident pe DJ 151, între localităţile Șintereag și Șieu Odorhei, din din Bistriţa Năsăud.

de Redactia Observator

la 12.03.2018 , 09:04

Viteza şi teribilismul fac din nou victime pe soselele din Bistriţa Năsăud. Un tânăr a decedat, iar alţi doi sunt răniţi într-un grav accident pe DJ 151, între localităţile Șintereag și Șieu Odorhei.

Un tanar de 24 de ani a murit, iar alţi doi au ajuns la spital după ce şoferul a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe şosea, a rulat cu viteză pe un câmp, apoi s-a izbit de un copac. 

Articolul continuă după reclamă
Accident mortal înfiorător în Bistriţa, între Șintereag și Șieu Odorhei

Acul kilometrajului s-a oprit la 140 km /oră.

GALERIE FOTO: Accident mortal înfiorător în Bistriţa, între Șintereag și Șieu Odorhei. Un tânăr de 24 de ani a murit, după ce s-a izbit cu BMW-ul de un copac, cu 140 km/oră

Se pare că cei trei tineri, toţi cu vârste până în 30 de ani, mergeau de la un bar spre un alt local din apropierea oraşului Beclean unde aveau de gând să-şi continuie cheful.

Accident mortal înfiorător în Bistriţa, între Șintereag și Șieu Odorhei

Accidentul s-a produs noaptea trecută, pe DJ 151, între localităţile Șintereag și Șieu Odorhei din Bistriţa-Năsăud.

În urma impactului, şoferul de 24 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, însă nu a mai putut fi salvat. 

Accident mortal înfiorător în Bistriţa, între Șintereag și Șieu Odorhei

Cei trei au fost găsiţi de pasagerii unui alt autoturism care trecea prin zona şi care au văzut un bărbat care făcea disperat semne cu mâna.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţiştii şi criminaliştii au declanşat o anchetă pentru a stabili cu exactitate dinamica producerii accidentului.

Şoferul decedat este un tânăr de 24 de ani din satul Șirioara. Îl mai însoţeau al?i doi tineri, unul din localitatea Șirioara, iar altul din Şieu Odorhei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Accident mortal înfiorător în Bistriţa, între Șintereag și Șieu Odorhei. Un tânăr de 24 de ani a murit, după ce s-a izbit cu BMW-ul de un copac, cu 140 km/oră (Video)