Antena Meniu Search
x

Femeie atacată în casă, în Maramureș, după ce le-a deschis ușa hoților crezând că pisica face zgomot să intre

O femeie de 76 de ani din Maramureș a fost atacată și jefuită în casă, duminică seară, după ce le-a deschis ușa hoților crezând că pisica face zgomot să fie lăsată să intre.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.11.2021, 10:10

Femeie atacată în casă, în Maramureș, după ce le-a deschis ușa hoților crezând că pisica face zgomot să intre
Femeie atacată în casă, în Maramureș, după ce le-a deschis ușa hoților crezând că pisica face zgomot să intre - Shutterstock

Femeia, care locuiește în localitatea Strâmtura, din Maramureș, le-a povestit anchetatorilor că a auzit zgârieturi la ușă și a crezut că e pisica. A mers să o lase în casă, dar când a deschis ușa atacatorii au dat cu spray lacrimogen și au intrat peste ea in casă. 

Hoții au legat-o cu bandă adezivă și i-au furat toți banii

Au legat o cu bandă adezivă la mâini, picioare și la gură. Inițial i-au luat telefonul, apoi 300 de lei din portmoneu și au luat-o la întrebări unde își ține banii. 

Femeia le-a spus că are 2.800 de lei și 100 de euro în dulap între haine. După ce au luat banii au plecat. Un vecin care a auzit strigătele în casa ei a sunat la 112, spune reporterul Observator Simona Vasiac. Femeia le-a spus polițiștilor că mai mulți bărbați au intrat peste ea în casă, însă nu a știut să-i identifice. 

Pe acelaşi subiect

Femeia locuia singură, copiii ei fiind plecați în străinătate

Primarul localității spune că bănuiește un grup de tineri. Locuința femeii nu este izolată, însă femeia locuia singură de mai multă vreme, copiii ei fiind plecați în străinătate de mai mulți ani.

Reacția IPJ Maramureș

Aseară, la ora 21.11, Poliția Strâmtura a fost sesizată prin 112 despre faptul că o femeie de 76 de ani din localitate, a fost victima unei talhării. Ea a relatat polițiștilor faptul că bărbați necunoscuți au pătruns în locuință, au folosit un spray lacrimogen, au imobilizat-o și amenințat-o cu acte de violență solicitându-i să le spună unde își păstrează banii. 

Bărbații au plecat din locuință cu suma de 3100 de lei și 100 de euro.

Polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciul Criminalistic, Grupa Canină, Secția 2 Poliție Rurală și Poliția Dragomirești au efectuat cercetarea la fața locului și continuă investigațiile pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere penală conform art. 234 Cod Penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Femeie atacată în casă, în Maramureș, după ce le-a deschis ușa hoților crezând că pisica face zgomot să intre