Antena Meniu Search
x

Video Accident mortal filmat la Năvodari. Momentul în care o mașină intră cu viteză într-o cisternă, surprins de camere

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care o mașină intră cu viteză într-o cisternă. Accidentul cumplit s-a produs, ieri, între localitățile Corbu și Năvodari, județul Constanța. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.07.2022, 19:13

Vezi și

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum cisterna iese de pe un drum secundar și încearcă să se încadreze pe cel principal, moment în care o mașină o izbește cu viteză, din spate. 

Șoferul mașinii a murit pe loc

Impactul a fost teribil, iar șoferul mașinii, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a murit pe loc.

Alte două persoane din autoturism au fost rănite și transportate la spital.

Pe acelaşi subiect

"Astăzi (ieri n.r.), în jurul orei 7.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 226, dinspre localitatea Corbu către orașul Năvodari. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 47 de ani, și un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă tip cisternă, condus de un bărbat, de 52 de ani. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a primului conducător auto, precum și vătămarea corporală a 2 pasageri din autoturism", au anunțat reprezentanții IPJ Constanța.

Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Andreea Filip -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident mortal filmat la Năvodari. Momentul în care o mașină intră cu viteză într-o cisternă, surprins de camere