Antena Meniu Search
x

Video Accident mortal în Bihor. O femeie a murit pe loc după ce maşina în care se afla s-a lovit de un TIR

Un accident cumplit a avut loc seara trecută pe o şosea din localitatea Nojorid, judeţul Bihor. O femeie și-a pierdut viața, iar un copil și un bărbat au fost grav răniți după ce un autoturism și un TIR s-au ciocnit violent.

de Redactia Observator

la 13.07.2022, 08:36

Vezi și

Potrivit martorilor, impactul a fost unul frontal, iar pasagera din autoturism n-a avut nici o şansă. A decedat pe loc. Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea ...celorlalte două victime. Acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea, în stare gravă. 

Accident tras la indigo, în Vaslui

Un alt accident înfiorător a avut loc luni, pe Drumul Naţional 24 A, din judeţul Vaslui. Un TIR a acroşat o căruţă, iar şoferul unei masini aflat în spatele mastodontului nu a mai apucat să frâneze şi a ajuns sub remorcă. Impactul a fost devastator. Doi copii, de 2 şi 5 ani, şi şoferul maşinii au murit, iar alte 10 persoane au fost rănite. 

În accident au fost implicate un camion, un autoturism şi o căruţă. În urma impactului, trei persoane au murit. Printre victimele care şi-au pierdut viaţa se află şi doi copii de 2, respectiv 5 ani. Alte 10 persoane au fost rănite şi au fost transportate la unitățile medicale pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Accident mortal în Bihor. O femeie a murit pe loc după ce maşina în care se afla s-a lovit de un TIR