Antena Meniu Search
x

Accident mortal în judeţul Iaşi. Şoferul, un bărbat de 71 de ani, a minţit poliţiştii că nu el se afla la volan, ulterior s-a răzgândit

Grav accident pe un drum comunal din localitatea Cotnari, judeţul Iaşi. Un autoturism în care se aflau trei persoane a intrat într-un copac. O femeie de 53 de ani a fost găsită încarcerată, în stop cardio respirator. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. 

de Cristina Dimulescu

la 24.05.2022, 12:05

Accident mortal în localitatea Cotnari, din judeţul Iaşi
Accident mortal în localitatea Cotnari, din judeţul Iaşi - ISU Iaşi

Cumplitul accident a avut loc marţi dimineaţă pe DC144, în comuna Cotnari, din judeţul Iaşi. Un bărbat de 71 de ani şi două femei de 53 şi 68 de ani se aflau în maşina care s-a izbit violent de copac. 

În urma unui apel la 112, au pornit spre locul accidentului mai multe echipaje de salvare, dintre care şi o maşină de descarcerare. 

Femeia de 53 de ani a fost găsită încarcerată, în stop cardio-respirator şi din nefericire a fost declarată decedată. Cealaltă pasageră, de 68 de ani s-a ales cu o fractură de femur şi a fost transportată la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi. 

Şoferul, un bărbat de 71 de ani, a declarat iniţial că nu a fost el la volan

Bărbatul de 71 de ani s-a ales însă cu răni uşoare. Când a fost luat la întrebări de poliţişti, acesta a declarat iniţial că nu a fost el la volan, ulterior a recunoscut şi a fost luat de poliţie pentru recoltarea de probe biologice. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident mortal în judeţul Iaşi. Şoferul, un bărbat de 71 de ani, a minţit poliţiştii că nu el se afla la volan, ulterior s-a răzgândit