Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident mortal în localitatea Racoviţa. O femeie şi-a pierdut viaţa după ce 2 maşini s-au făcut praf într-o intersecţie

Accident cumplit în această dimineaţă în localitatea Racoviţa din judeţul Dâmboviţa. O femeie de 60 de ani a murit după ce două maşini s-au ciocnit violent într-o intersecţie.

de Redactia Observator

la 08.11.2023, 09:07

În această dimineață, 8 noiembrie, în jurul orei 04:54, polițiștii din Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Racovița. 

Două persoane rănite

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că la intersecția dj 711B cu DJ 711, s-ar fi produs o coliziune între două autoturisme conduse de un bărbat și o femeie, de 30 de ani, din Titu și Târgoviște. La fața locului echipajele de intervenție au acționat pentru extragerea unei persoane încarcerate. Au fost evaluate medical 4 persoane, ulterior 3 dintre acestea au fost transportate la spital.

În urma impactului, conducătoarea auto și doi pasageri au fost răniți. Totodată, din nefericire, o femeie, de 60 de ani, pasageră a decedat. 

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Accident mortal în localitatea Racoviţa. O femeie şi-a pierdut viaţa după ce 2 maşini s-au făcut praf într-o intersecţie