Antena Meniu Search
x

Accident mortal în Sibiu. Un tânăr de doar 24 de ani a pierit pe loc, după ce a intrat în plin cu mașina într-un autobuz aflat în stație

Accident deosebit de grav în Sibiu. Un tânăr de 24 de ani s-a stins pe loc, duminică, după ce a intrat cu mașina într-un autobuz aflat într-o stație. Potrivit IPJ Sibiu, accidentul a avut loc pe Calea Gușteriței din municipiul Sibiu.

de Redactia Observator

la 14.05.2023, 15:00

Tânărul de doar 24 de ani a murit pe loc
Tânărul de doar 24 de ani a murit pe loc - ISU Sibiu

Din primele cercetări s-a stabilit că șoferului unui autoturism, în vârstă de 24 de ani, ar fi intrat în coliziune cu un autobuz staționat în stație. În urma impactului, șoferul a murit. Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă şi SMURD au transmis că acesta a fost găsit în stop cardio-respirator, dar nu a putut fi resuscitat, fiind declarat decesul.

''Poliţiştii Birouluii Rutier Sibiu intervin la un accident produs pe Calea Guşteriţei din municipiul Sibiu. Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că şoferului unui autoturism, în vârstă de 24 de ani, sibian, ar fi intrat în coliziune cu un autobuz staţionat în staţie'', a transmis Poliţia Judeţeană Sibiu.

Călătorii din autobuz nu au suferit vătămări corporale. În zonă traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate. Polițiștii continuă cercetările la fața locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident mortal în Sibiu. Un tânăr de doar 24 de ani a pierit pe loc, după ce a intrat în plin cu mașina într-un autobuz aflat în stație