Antena Meniu Search
x

Mașină tăiată în două după impactul cu un microbuz, la Pielești. Nouă oameni au ajuns la spital

Un accident cu nouă victime a avut loc luni dimineață la Pielești, în județul Dolj. O mașină a fost tăiată în două după impactul cu un microbuz.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 24.08.2020, 09:55

  • Nouă oameni au ajuns la spital
  • Polițiștii au deschis dosar penal

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, luni dimineaţă, accidentul s-a produs pe DN 65, pe raza comunei Pieleşti. Șoferul microbuzului ar fi intrat pe contrasens, după ce a scăpat controlul volanului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care, din primele verificări, au stabilit că un tânăr de 20 de ani, din comuna Burduşani, Ilfov, care conducea un microbuz transport persoane pe DN 65, pe raza comunei Pieleşti a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din Târgu Jiu, pe sensul opus de mers", a transmis IPJ Dolj.

La locul accidentului s-au deplasat şi două ambulanţe SMURD, o autospecială transport personal şi victime multiple şi o autospecială de descarcerare din cadrul I.S.U. Dolj, precum şi două ambulanţe din cadrul S.A.J Dolj.

Accident în Dolj, la Pielești

Bărbatul de 29 de ani, care iniţal era încarcerat în autovehicul şi alte opt persoane, respectiv conducătorul microbuzului şi şapte pasageri din acesta, cu vârste cuprinse între 25 şi 50 de ani, au fost transportaţi la spital, toţi fiind conştienţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Mașină tăiată în două după impactul cu un microbuz, la Pielești. Nouă oameni au ajuns la spital