Antena Meniu Search
x

Femeie moartă după ce un Matiz a fost lovit puternic din spate de un Volkswagen Sharan, în Podari

O femeie a murit după un grav accident produs în localitatea Podari, din județul Dolj. Un autoturism marca Matiz a fost lovit din spate de mașina unui șofer care nu a respectat distanța regulamentară, impactul fiind deosebit de puternic.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 28.09.2020, 23:10

sursa: IPJ Dolj Vezi și
  • Accident grav produs luni după-amiază, în localitatea doljeană Podari
  • O femeie și-a pierdut viața. Paramedicii au încercat să o resusciteze, însă fără succes
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observatorul orei 19

Accidentul tragic din Podari, județul Dolj, s-a produs în jurul orei 17:15. 

"În această după-amiază, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Podari a avut loc un accident de circulație. La fața locului s-au deplasat polițistii, care din primele cercetări, au stabilit că un bărbat de 33 de ani care conducea un autoturism pe DN 56, Radovan-Calafat, pe raza comunei Podari, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers față de un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani,  care era oprit pentru a vira la stânga pe DJ 561, intrând în coliziune cu acesta", a transmis IPJ Dolj.

Imediat după impact au ajuns la fața locului două echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

Femeie resuscitată fără succes, după accidentul de la Podari

Femeia grav rănită de pe bancheta din spate a Matizului, condus de un bărbat de 62 de ani, a fost resuscitată, însă din păcate paramedicii nu au mai putut să o salveze.

"În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor care au condus la producerea accidentului", a anunțat IPJ Dolj.

Alte trei persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale - o persoană din autoturismul condus de bărbatul de 33 de ani și două din autoturismul condus de bărbatul de 62 de ani.

*Acest articol a fost realizat cu ajutorul informațiilor transmise de corespondentul Observator Cristina Oprea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Femeie moartă după ce un Matiz a fost lovit puternic din spate de un Volkswagen Sharan, în Podari