Antena Meniu Search
x

Accident dramatic în Hunedoara, filmat în direct! Un şofer pierde controlul volanului şi plonjează cu maşina în râul Cerna (Video)

Un accident dramatic s-a produs joi, pe drumul judeţean 687 Hunedoara - Teliucu Inferior. Un şofer a filmat cum un un bărbat plonjează cu maşina în rul Cerna.

Un accident rutier dramatic s-a produs joi după-amiază, pe drumul judeţean 687 Hunedoara - Teliucu Inferior, la ieşirea din municipiu. Un şofer a filmat cum un bărbat plonjează cu maşina râul Cerna. 

Şoferul în vârstă de 68 de ani a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina în râu.

Imaginile surprinse de un alt şofer care se deplasa pe sensul opus arată cum maşina derapează într-o curbă şi ajunge în afara şoselei, loveşte un copac şi apoi se prăbuşete în râu.

Martorii au relatat că au sărit în ajutorul şoferului rănit, acoperindu-l cu o pătură, şi au sunat la Serviciul de Urgenţă 112. La faţa locului au ajuns pompierii care l-au extras din maşina avariată şi aflată cu partea din faţă în râu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Accident dramatic în Hunedoara, filmat în direct! Un şofer pierde controlul volanului şi plonjează cu maşina în râul Cerna (Video)