Antena Meniu Search
x

În noaptea de Crăciun, un adolescent de 18 ani, beat şi fără permis, a ucis un tânăr care se întorcea de la discotecă

Un tânăr de 18 ani s-a urcat la volan beat şi fără permis. Pe un drum drept, într-un sat din Sălaj, a spulberat un grup de pietoni.

Vezi și

Un tânăr de 18 ani s-a urcat la volan beat şi fără permis. Pe un drum drept, într-un sat din Sălaj, a spulberat un grup de pietoni. Erau patru prieteni care se întoceau din club, în noaptea de Crăciun. Alexandru Ispas a fost ucis fără vină. Alţi doi tineri au fost grav răniţi.

Alex Ispas avea doar 23 de ani. Venise pentru câteva zile în ţară pentru a oferi cadouri familiei. Tânărul îşi făcuse un rost în Italia, unde muncea împreună cu tatăl lui.

În noaptea de Crăciun, cei patru prieteni se întorceau de la discotecă. Mai aveau doar 10 metri până la masină. Când au fost spulberaţi. Alex a murit pe loc, doi prieteni au fost răniţi. 

Ana Maria Ispas, sora mortului: "Deci băieţii mai aveau de mers de aici cam până la maşina aia şi nemernicul ăla... Nu ştiu cu ce l-a deranjat sau din ce cauză a intrat în ei."

Mama lui Alex Ispas a aflat vestea de dimineaţă. Când anchetatorii i-au spus şi cine i-a ucis copilul. Un tânăr de 18 ani, beat şi fără permis.

Maria Cristea, purtator de cuvant IPJ Salaj: "Testarea cu alcootestul pentru şofer a rezultat o alcoolemie de 0,80 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat."

Adolescentul a fost reţinut pentru 24 de ore. Victimele care au supravieţuit impactului sunt în spital. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » În noaptea de Crăciun, un adolescent de 18 ani, beat şi fără permis, a ucis un tânăr care se întorcea de la discotecă