Antena Meniu Search
x

Accident devastator la Sâncrăieni, între o maşină şi un microbuz cu 20 de persoane. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie

Un accident groaznic a avut loc cu puţin timp la Sâncrăieni, unde un microbuz care transporta 20 de călători s-a lovit violent cu un autoturism. Din cauza gravităţii accidentului, a fost activat Planul Rosu de Interventie.

Accident mortal la Sâncrăieni, între o maşină şi un microbuz cu 20 de persoane. A fost activat Planul Rosu de Interventie
Accident mortal la Sâncrăieni, între o maşină şi un microbuz cu 20 de persoane. A fost activat Planul Rosu de Interventie

Un accident groaznic a avut loc cu puţin timp la Sâncrăieni, pe DN12, unde un microbuz care transporta 20 de călători s-a lovit violent cu un autoturism.

Din cauza gravităţii accidentului, a fost activat Planul Rosu de Interventie.

Update: Conducătorul autoturismului a murit pe loc, o femeie din autoturism a fost descarcerata si este in stare grava, alţi 6 răniţi din microbuz. S-a solicitat intervenţia de urgenţă a elicopterului SMURD.

La fata locului au fost mobilizate urmatoarele resurse: 1 autospeciala pentru victime multiple

1 ambulanta SMURD, 3 ambulante SAJ, 1 descarcerare grea cu spital mobil, 1 autospeciala complexa de stingere cu modul de prim ajutor.

In urma activarii Planului Rosu au mai fost alertate inca 4 echipaje de prim ajutor SMURD si Elicopterul SMURD.

A fost activat Planul Rosu de Interventie, care presupune suplimentarea resurselor medicale de la nivelul intregului judet.

Primul bilanţ indică un mort, doi răniţi în stare gravă şi încarceraţi, şi mai mulţi răniţi care în acest moment sunt evaluaţi de personalul medical, la faţa locului.

Revenim cu amănunte...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident devastator la Sâncrăieni, între o maşină şi un microbuz cu 20 de persoane. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie