Antena Meniu Search
x

Accident cu șase victime pe un drum din Neamț, două mașini s-au făcut praf la intersecția "Papuc"

Șase persoane au fost rănite astăzi, în jurul orei 12:40, în județul Neamț, în urma unui grav accident rutier produs pe DJ 156 A, în localitatea Săvinești, zona intersecției Papuc. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.07.2020, 16:07

  • Printre victime se află un tânăr de 19 ani și o femeie de 51 de ani.
  • Alerta la 112 a fost dată la ora 13.21.

Potrivit ISU Neamț, din cele șase victime una a refuzat să fie transportată la spital.

Echipajele SMURD au preluat doi răniți, iar ambulanțele SAJ Neamț pe ceilalți trei.  

Printre victime se află un tânăr de 19 ani și o femeie de 51 de ani.

"Prin apel la 112, în jurul orei 13.21, pompierii pietreni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs in localitatea Dumbrava Deal, comuna Săvinești (zona Papuc, pe DJ 157).

Pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și două autospeciale SMURD.

În urma accidentului produs între două autoturisme au rezultat 6 victime. 3 victime au fost preluate de echipaje de la SAJ, 2 victime (un bărbat de 19 ani și o femeie de 51 de ani) au fost preluate de ambulanțele SMURD, iar o victimă a refuzat transportul la spital. Misiunea pompierilor a continuat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, precum și pentru îndepărtarea elementelor rezultate în urma accidentului de pe carosabil", a transmis ISU Neamț.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident cu șase victime pe un drum din Neamț, două mașini s-au făcut praf la intersecția "Papuc"