Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident foarte grav la Satu Mare, s-a activat Planul Roşu de Intervenţie, sunt 10 victime (Video)

Un grav accident de circulaţie s-a produs pe Drumul Naţional 19, în localitatea Ciuperceni, judeţul Satu Mare, primul bilanţ indicând 10 persoane rănite. Un microbuz şi două autoturisme s-au ciocnit, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

de Redactia Observator

la 28.06.2018 , 00:23

Un grav accident de circulaţie s-a produs pe Drumul Naţional 19, în localitatea Ciuperceni, judeţul Satu Mare, primul bilanţ indicând 10 persoane rănite.

Un microbuz şi doua autoturisme s-au ciocnit, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că un autoturism de teren a lovit din spate o maşină Dacia MCV, care a fost proiectată pe contrasens, în faţa unui microbuz plin cu muncitori, care trebuiau să intre în tură, în schimbul 3, la o fabrică din apropiere.

La fata locului au fost alertate mai multe echipaje: de descarcerare, 2 echipaje de prim ajutor SMURD, 1 unitate de terapie intensiva SMURD si 3 echipaje medicale SAJ. Starea victimelor este stabilă.

(sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Accident foarte grav la Satu Mare, s-a activat Planul Roşu de Intervenţie, sunt 10 victime (Video)