Antena Meniu Search
x

Adolescent mort la Sibiu şi 3 răniţi, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, între Daia şi Roşia (Video)

Un adolescent în vârstă de 16 ani şi-a pierdut viaţa la Sibiu şi alte 3 persoane sunt rănite, după ce maşina în care se aflau a intrat pe contrasens, a lovit parapetul şi s-a răsturnat.La volanul maşinii se afla un şofer în vârstă de 20 de ani, care, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.03.2019, 23:52

Accident grav la Sibiu, pe DJ106S, între Daia și Roșia Vezi și

Un adolescent în vârstă de 16 ani şi-a pierdut viaţa la Sibiu şi alte 3 persoane sunt rănite, după ce maşina în care se aflau a intrat pe contrasens, a lovit parapetul şi s-a răsturnat.

La volanul maşinii se afla un şofer în vârstă de 20 de ani, care, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara şoselei.

Accident grav la Sibiu, pe DJ106S, între Daia și Roșia

Un minor în vârstă de 16 ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de parapet și s-a răsturnat.

"DJ 106S, intre Daia si Rosia, un sofer in varsta de 20 de ani, din Rosia, in timp ce conducea spre Daia, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul directiei de deplasare, a patruns pe sensul opus, a lovit glisiera din stanga si s-a rasturnat in afara partii carosabile. In autoturism se aflau 5 persoane. Unul dintre pasageri, in jur de 16 ani, a decedat. Alte 3 persoane primesc ingrijiri medicale la fata locului", informează şi poliţiştii.

La locul accidentului au sosit echipaje de intervenţie şi se acordă ajutor răniţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Adolescent mort la Sibiu şi 3 răniţi, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, între Daia şi Roşia (Video)