Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident TERIFIANT în judeţul Ilfov! Un BMW s-a încolăcit în jurul unui stâlp de beton - IMAGINI DRAMATICE

Accident terifiant, în această seară, în satul Sitaru din judeţul Ilfov. Un BMW condus cu viteză excesivă s-a încolăcit în jurul unui stâlp.

de Redactia Observator

la 03.11.2017 , 17:21

Accident terifiant, în această seară, în satul Sitaru din judeţul Ilfov. Un BMW condus cu viteză excesivă s-a încolăcit în jurul unui stâlp.

Accidentul s-a produs în satul Sitaru, comuna Grădiştea din Ilfov.

Articolul continuă după reclamă

RECOMANDARE - Accident cumplit într-o benzinărie de pe autostrada A1. O femeie a murit după ce s-a răsturnat cu maşina peste un alt autoturism!

Pe acelaşi subiect

Potrivit martorilor, şoferul BMW-ului conducea cu viteză foarte mare, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului.

Maşina s-a izbit violent de un stâlp de beton şi s-a încolăcit efectiv în jurul acestuia.

VEZI ŞI: Ultimele clipe de viaţă ale celor cinci tineri care au murit carbonizaţi la Suceava: 'Mamă! Cât ai prins la oră?' - VIDEO ŞOCANT

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului au ajuns poliţiştii rutieri, medicii SMURD, dar şi pompierii de la Descarcerare.

Potrivit martorilor, şoferul a fost aruncat din maşină în momentul accidentului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Accident TERIFIANT în judeţul Ilfov! Un BMW s-a încolăcit în jurul unui stâlp de beton - IMAGINI DRAMATICE