Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Apar noi detalii teribile despre şoferul microbuzului în care au murit 9 români, pe o şosea din Ungaria. Mărturii ale celor care i-au văzut plecând la drum spre casă, din Slovenia

Apar noi detalii despre şoferul microbuzului în care au murit 9 români, într-un teribil accident pe o şosea din Ungaria. Maşina condusă de acesta a intrat pe contrasens într-o depăşire şi s-a izbit de un TIR încărcat cu nisip, care circula regulamentar.

de Redactia Observator

la 26.05.2018 , 14:52

Apar noi detalii teribile despre şoferul microbuzului în care au murit 9 români, pe o şosea din Ungaria. Mărturii ale celor care i-au văzut plecând la drum spre casă, din Slovenia Apar noi detalii teribile despre şoferul microbuzului în care au murit 9 români, pe o şosea din Ungaria. Mărturii ale celor care i-au văzut plecând la drum spre casă, din Slovenia

Apar noi detalii despre şoferul microbuzului în care au murit 9 români, într-un teribil accident pe o şosea din Ungaria. Maşina condusă de acesta a intrat pe contrasens într-o depăşire şi s-a izbit de un TIR încărcat cu nisip, care circula regulamentar.

Cei opt pasageri şi românul de la volan au murit pe loc, după un impact devastator. Veneau din Slovenia, unde pasagerii munciseră la plantaţii de hamei. Erau toţi din Mureş, fiind rude între ei. Accidentul produs marţi a lăsat în urmă 16 copii orfani, unii dintre ei de ambii părinţi.

Cei opt oameni care s-au urcat în microbuz în Slovenia, la Podgorje, ar fi trebuit să vină acasă încă de sâmbătă. Asta stabiliseră cu şoferul microbuzului, Petru Zălar, să vină să îi ia şi să îi aducă în ţară. Numai că acesta a întârziat până marţi de dimineaţă, când a venit direct din Germania şi a plecat la drum spre România, la ora 10:00, fără odihnă.

Articolul continuă după reclamă

"Ne-am îngrozit. Aşa ceva nu am văzut în viaţ mea. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. A fos tobosit, a venit din Germania. Nu ştiu...", spune o femeie din Mureş care i-a cunoscut pe toţi cei morţi marţi şi care i-a văzut plecând spre casă. Ea e încă în Slovenia, la muncă.

Petru Zălar era live pe facebook în momentul tragediei, el neavând vreo reacţie în momentul în care TIR-ul a apărut pe în faţa microbuzului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Apar noi detalii teribile despre şoferul microbuzului în care au murit 9 români, pe o şosea din Ungaria. Mărturii ale celor care i-au văzut plecând la drum spre casă, din Slovenia