Antena Meniu Search
x

Video Accident spectaculos lângă Timișoara. O șoferiță de 79 de ani a „zburat” cu mașina peste sensul giratoriu din Moșnița Nouă

O șoferiță de 79 de ani a provocat un accident cel puțin spectaculos lângă Timișoara. În apropierea unei intersecții, femeia a apasat prea tare pedala de accelerație și a zburat cu mașina peste rondul care delimitează sensul giratoriu.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.10.2021, 15:29

Accidentul a avut loc în jurul orei 5 dimineața. În urma impactului, două persoane au fost rănite. Este vorba de șoferița în vârstă de 79 de ani și un bărbat de 73 de ani. De asemenea, bucăți din rondul de piatră au fost împrăștiate pe șosea, așa cum reiese din imaginile obținute de reporterul Observator Iulia Pop.

Potrivit IPJ Timiș, ”o femeie în vârstă de 79 de ani a condus un autoturism pe strada principală din localitatea Mosnita Noua, dinspre strada Holdei, iar la un moment dat la intersectia cu strada Granei, in sensul giratoriu, a intrat in coliziune cu rondul care delimiteaza interiorul sensului giratoriu. In urma impactului au rezultat doua victime, respectiv femeia in varsta de 79 de ani, si un pasager in varsta de 73 de ani”. 

În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident spectaculos lângă Timișoara. O șoferiță de 79 de ani a „zburat” cu mașina peste sensul giratoriu din Moșnița Nouă