Antena Meniu Search
x

Cursă nebună în Gura Humorului! Un șofer urmărit de poliție a intrat într-un TIR și apoi a ricoșat în alte două mașini. Trei oameni au ajuns la spital

Un accident în care au fost implicate trei mașini și un TIR s-a petrecut, miercuri seară, pe DN 17, între localitățile Gura Humorului și Păltinoasa.

Un accident în care au fost implicate trei mașini și un TIR s-a petrecut, miercuri seară, pe DN 17, între localitățile Gura Humorului și Păltinoasa.

Potrivit primelor informații, un bărbat care conducea un VW Golf 4 în orașul Gura Humorului nu a oprit la un semafor, iar un echipaj de poliție a observat comportamentul acestuia și a început urmărirea lui.

Șoferul nu a oprit nici la semnalele acustice ale Poliției și a continuat deplasarea în viteză, iar la Păltinoasa, pe linie continuă a intrat într-o depășire și s-a izbit de un TIR care venea din sens opus, fiind apoi proiectat în alte două autovehicule.

În accident au fost implicate șapte persoane, dintre care trei au fost transportate la spital.

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de deplasare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Cursă nebună în Gura Humorului! Un șofer urmărit de poliție a intrat într-un TIR și apoi a ricoșat în alte două mașini. Trei oameni au ajuns la spital