Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video: momentul terifiant al accidentului în lanţ produs în Suceava a fost filmat

Accidentul în lanţ produs în centrul oraşului Suceava a fost surprins de o cameră video. A fost provocat de un şofer, care a avut o criză de epilepsie.

de Redactia Observator

la 29.12.2017 , 12:52

Accidentul de pe Bulevarul 1 Mai din Suceava a fost filmat de o cameră de bord - Youtube/Suceava TV

Accidentul în lanţ produs în centrul oraşului Suceava a fost surprins de o cameră video. Carambolul a fost provocat de un şofer, care a avut o criză de epilepsie.

Accidentul a fost filmat de camera video de pe bordul maşinii unuia dintre cei 6 şoferi afectaţi de impact.

Carambolul s-a produs în cursul serii, aproape de ora 18.00, pe Bulevardul 1 Mai din Suceava, în apropiere de stadionul Areni. Şoferul care a filmat vine din sensul opus al maşinii care a provocat accidentul.

Articolul continuă după reclamă

Şoferul de la care a pornit totul, un tânăr de 22 de ani se afla la volanul unui BMW cu volan pe dreapta, înmatriculat în Marea Britanie. Tânărul, cu numele David Polocoser, a pierdut controlul maşinii când a făcut o criză de epilepsie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO: Accidentul în lanţ din Suceava a fost filmat de o cameră de bord | Sursa: Youtube/Suceava TV

Bolidul său a lovit alte maşini, care s-au înfipt chiar în automobilul cu camera video pe bord. 5 persoane au fost rănite, inclusiv, şoferul care a provocat accidentul. În total, 6 maşini au fost avariate în impactul violent, spune presa locală.

Şoferii implicaţi au fost supuşi testului de alcoolemie, iar rezultatul a fost negativ. Tânărul care a provocat accidentul din Suceava are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Video: momentul terifiant al accidentului în lanţ produs în Suceava a fost filmat