Antena Meniu Search
x

Accident șocant pe o şosea din Suceava. Un TIR a lovit violent un autoturism în care se aflau 2 adulţi şi un copil de 3 ani

Imagini cu un puternic impact emoţional au fost surprinse pe o şosea din Suceava. Un tir a lovit violent un autoturism în care se aflau doi adulţi şi un copil de trei ani, apoi s-a oprit în alte două maşini.

Vezi și

Imagini cu un puternic impact emoţional au fost surprinse pe o şosea din Suceava. Un tir a lovit violent un autoturism în care se aflau doi adulţi şi un copil de trei ani, apoi s-a oprit în alte două maşini. În momentul accidentului, băiatul a fost smuls din braţele mamei de forţa impactului şi aruncat, prin geam, pe asfalt.

Cel mic nu a suferit răni grave, spun medicii care l-au îngrijit. De altfel, toţi cei implicaţi în accidentul violent au scăpat doar cu sperietura. Vina în acest caz, spun poliţiştii, e a şoferului de tir care nu a respectat culoarea roşie a semaforului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Accident șocant pe o şosea din Suceava. Un TIR a lovit violent un autoturism în care se aflau 2 adulţi şi un copil de 3 ani