Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Drogată la volan, o şoferiţă de 20 de ani a ucis un bărbat pe trecerea de pietoni, la Târgovişte

Grav accident rutier în Dâmboviţa. O şoferiţă de doar 20 de ani, drogată la volan a ucis un bărbat, pe trecerea de pietoni, sâmbătă.

de Redactia Observator

la 17.06.2018 , 08:37

O tânără de 20 de ani din Dâmboviţa, drogată la volan, a ucis un bărbat pe trecerea de pietoni Drogată la volan, o şoferiţă de 20 de ani din Dâmboviţa a ucis un bărbat pe trecerea de pietoni - Sursă: dbonline.ro

Grav accident rutier în Dâmboviţa. O şoferiţă de doar 20 de ani, drogată la volan a ucis un bărbat, pe trecerea de pietoni, sâmbătă.

Accidentul a avut loc în zona OMV din oraş. Tânăra de 20 de ani l-a lovit pe bărbat chiar pe trecerea de pietoni. Medicii veniţi la locul accidentului au încercat să îl resusciteze preţ de câteva minute, însă nu au mai putut fac e nimic, decât să constate decesul.

Şoferiţa a fost dusă la spital pentru recoltarea de probe biologice, unde, în urma analizelor i s-au găsit în sânge urme de cocaină şi THC - susbstanţa activă din cannabus. 

Articolul continuă după reclamă

Femeia este acum cercetată pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa drogurilor.

Sursă: dbonline.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Drogată la volan, o şoferiţă de 20 de ani a ucis un bărbat pe trecerea de pietoni, la Târgovişte