Antena Meniu Search
x

Accident teribil cu o ambulanţă în misiune, la Iaşi. Totul a fost filmat

Accident teribil cu o ambulanţă în misiune, la Iaşi. Totul a fost filmat cu o cameră de bord aflată pe un autoturism care circula prin zonă.

de Redactia Observator

la 16.03.2019, 14:40

Accident cu ambulanţă în misiune, la Iaşi Vezi și

Accident teribil cu o ambulanţă în misiune, la Iaşi. Totul a fost filmat cu o cameră de bord aflată pe un autoturism care circula prin zonă.

Accidentul a avut loc sâmbătă de dimineaţă, puţin înainte de ora 9, într-o intersecţie din Iaşi. Mai multe maşini opresc la semafor, la culoarea roşie, fiind vorba de un drum cu trei benzi. La câteva secunde după ce semaforul se face verde şi maşinile se pun în mişcare, se aude sirena unei ambulanţe.

Pe imagini se vede cum din stânga apare o ambulanţă cu semnalele luminoase şi acustice pornite, care circulă cu viteză. Toate maşinile care au verde se opresc, mai puţin primul autoturism de pe prima bandă, care intră în intersecţie fără să acorde prioritate.

Maşina e lovită în plin de ambulanţă! Din fericire, nu au existat victime, iar personalul de pe ambulanţă a acţionat prompt pentru a acorda primul ajutor, în eventualitatea în care ar fi fost nevoie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident teribil cu o ambulanţă în misiune, la Iaşi. Totul a fost filmat